Változások az élelmiszeripari beruházási pályázatban

| 2017. január 31.

Módosult az „Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel”című felhívás beadhatóságának időpontja.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel” című felhívás beadhatóságának időpontja megváltozik. A piaci visszajelzések alapján a kombinált felhívások esetében a támogatási kérelmek elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a vállalkozásoknak a visszatérítendő (hitel) és a vissza nem térítendő támogatás feltételeinek való megfelelésre is fel kell készülniük. Így a vállalkozások esélyegyenlőségének biztosítása, valamint annak érdekében, hogy a gazdaság növekedését hatékonyan szolgáló, szakmailag megalapozott és megfelelően kidolgozott támogatási kérelmek kerüljenek benyújtásra, a beadhatósága dátuma a felhívásban meghirdetett 2017. február 02. helyett 2017. február 15-re módosul, mellyel párhuzamosan az első értékelési szakaszhatár 2017. február 28.-ról 2017.március 16-ra, a további szakaszhatárok pedig 2017. március 16-át követő minden második hónap tizenhatodik napjára módosulnak.

Valamint, változott a nem támogatható tevékenységek köre, a műszaki szakmai elvárások, és az értékelési szempontok is.
Részletek itt: https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-az-lelmiszeripari-komplex-beruhzsok…-

Másik változás a monitoring tájékoztatót érinti: https://www.palyazat.gov.hu/kiegszlt-az-lelmiszeripari-kzpvllalatok-kom…